Project Office

Over ons

Maatwerk Atelier/ Totaal Concept

Burovorm+ heeft een eigen maatwerkatelier.  Hier ontwerpen en maken we houten meubels.  In de eerste plaats maatwerkwerkplekken, maatwerk directiekantoren en maatwerkkasten. Onze vakkennis helpt ons om ook maatwerk boardrooms en andere speciale maatwerkmeubels te maken.  Door ons ontworpen of onder leiding van een architect.  Aan u de keuze. Onze specialisatie ligt in de markt van de KMO's en kabinetten voor vrije beroepen.

Ook als paritculier kan u bij ons terecht voor echt maatwerk.  Kastafmetingen voor een maatwerkkeuken die afwijken van de standaard 60 cm, zijn bij ons eerder regel en niet de uitzondering. Uw thuiskantoor op maat, uw maatwerk dressing of uw echte maatwerkkeuken.  Kom gerust eens langs met uw project.

In vele van onze projecten maken we een gezonde mix tussen maatwerk en standaard oplossingen.  Zo blijven we binnen budget en kunnen we toch gepersonaliseerde oplossingen aanbieden.

Met een keuze uit meer dan 1.000 kleuren op een uitgebreid pallet van materialen, kunnen we voor u het bureel of de kast maken die volledig is aangepast aan uw behoefte.
Voor de Laminaat en melemine decors hebben wij zelf een slectie gemaakt uit het grote aanbod van Pfleiderer.  Daarnaast hebben we nog enkele speciale decors en texturen toegevoegd uit de laminaat collectie van Resopal.

´Niet standaard´ is bij ons dé standaard!

Burovorm+ zorgt ervoor dat uw meubels passen in uw interieur. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua materialen en kleuren.  Het maatwerkmeubel in al zijn facetten. Wat u op onze site vindt is maar een eerste aanzet van ons ruime ´kennen´ en ´kunnen´.  Kom als bedrijsleider, advocaat, notaris, dokter, particulier gerust bij ons langs voor uw kantoor, consultatieruimte, kabinet, thuiskantoor of zelfs voor uw maatwerkkeuken of maatwerkdressing.

Contacteer ons gerust om al uw zintuigen te laten spreken.

Enkele realisaties : klik hier

Keywords

 

Post uw comment

Het posten van comments is uitgeschakeld.

Feedback

Dressing in Merksem - mei 2015

"Merci voor de prachtige service.
We zijn super blij met de kasten en de manier waarop jullie jullie werk hebben gedaan."

Thuiskantoor in Ranst

""elke dag kijk ik met veel plezier en tevredenheid naar mijn nieuwe kast en bureau""

Thuiskantoor in Duffel - apr 2014

"Vandaag zijn jullie de bureau komen plaatsen.
We wilden u graag laten weten dat we zeer tevreden zijn over het geleverde werk. Het is met echt vakmanschap uitgevoerd en geplaatst. Hartelijk dank hiervoor.
We zullen het niet nalaten om mondeling reclame voor jullie professionaliteit te maken."

Kantoorproject in Brussel - maa 2014

"Ik wil graag jullie hele team bedanken voor de uitstekende afhandeling van
het dossier! Jullie communicatie en dienstverlening doorheen het hele proces
(keuze materialen, aanpassingen offertes, planning v/d levering en de
uiteindelijke plaatsing vandaag) waren uitzonderlijk goed, dus een dikke
pluim namens ons CAW!

Zeer graag tot bij een volgende gelegenheid!

Y. VR
Preventieadviseur Arbeidsveiligheid niveau II
Stafmedewerker gebouwbeheer"

Klant met thuiskantoor -feb 2014-

"Alles is naar wens uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Het is erg mooi geworden! Jouw mannen hebben uitstekend werk verricht. Jij bedankt voor het design, kasten en bureau's passen uitstekend in het geheel."