Project Office

Totaalprojecten

BPA Group uit Lier

Voor het meubilair op de nieuwe kantoorlocatie langs de ring van Lier, liet BPA Group (Group Bouwen) zich inspireren op de Mydesk collectie van het Italiaanse Frezza.

Bij de Mydesk collectie is het mogelijk om naast de klassieke uni en houtdesigns, ook te kiezen voor een print op de fronten van de kasten.  Bij dit project koos de klant voor de Stripes versie.  Door de afwisseling in de kleuren, wordt het wit van de meubellijn gebroken en heeft men een mooi decoratief element in diverse pastelkleuren.

In de centrale gang heeft Burovorm+ (project-office) de muur eveneens bekleed met een aangepaste print die terug verwijst naar de kasten.  Ook op de venster van de vergaderzaal werd het logo ge├»ntegreerd in een verticaal streepmotief, met hetzelfde ritme als dat van de kasten.

De vergaderzaal heeft een zwevende kast die in het gezichtsveld valt als men het kantoor binnenkomt. 

In de kantoren rust ieder bureel op een dockingkast.  Door de vrije opstelling in de ruimte krijgen de (eerder beperkte) bureelruimten toch een ruim gevoel.  In het bureelblad zit een electrificatie-oplossing met daarin 6 stopcontacten en 4 cat6 netwerkaansluitingen.  Het geheel wordt bovenaan afgesloten met een klep met borstel.  Onderaan heeft Burovorm+ (project-office) een grote alu bak voorzien (maatwerk) waarin alle kabels in kunnen zodat onder het bureel geen kabellussen te zien zijn.

Als stoelen voor de burelen is hier gekozen voor de Emmegi EM-202 met hoge rug en volledig bespannen in witte net.  In de vergaderruimte staan de Frame stoelen op een stervoet.

Standaard heeft de Mydesk collectie van Frezza geen grote vergadertafel.  Voor dit project zijn enkele standaard elementen samengebracht die deze opstelling mogelijk maken.  In het blad is door Burovorm+ (project-office) op maat een speciale electrificatie aangebracht.  Deze strip ligt gelijk met de bovenzijde van het blad. In het Eubiq profiel passen diverse stopcontacten die willekeurig over de ganse lengte kunnen ingeplugd worden.
Het motief op de hangkast van de Mydesk Stripes collectie, is door  Burovorm+ (project-office) als raamdecoratie aangebracht op de glaswand van de vergaderzaal.
De elegante EM-202 stoel van Emmegi is hier volledig bekleed met een witte netbespanning.  Uiteraard blijft de meest verkochte versie deze met en kwaliteits-lederen stoffering.  Voor de Frame bezoekersstoel heeft de zit een lederen bekleding en de rug een witte netbespanning.
De vergaderzaal als blikvanger voor de bezoeker wanneer hij het gebouw binnenkomt.
De Emmigi Frame stoel met aluminium gepolijste kruisvoet, wit lederen zit en witte netrug.
De Emmegi Frame stoel kan uitgerust worden met een aluminium gepolijste kruisvoet met gasveer zodat de stoel hoogte instelbaar is.
De Mydesk burelen van Frezza hebben een sidedesk waarvan de fronten uitgevoerd zijn met het Stripes decor.
De sidedesk van deze Mydesk opstelling heeft rechts een gewone lade met daaronder een lade om hangmappen op te bergen.  Daarnaast is het meubel uitgerust met 3 draaideuren.
Het bureel van de Mydesk kan los op de sidedesk geplaatst worden.  In functie van de afmeting van de ruimte kan bepaald worden waar het bureel best op de sidedesk komt te staan.

Post uw comment

Feedback

Op deze pagina zijn nog geen comments gepost